Beoordelingen van La Bottega Del Gusto Hoorn

Recente recensies van La Bottega Del Gusto Hoorn

5 sterren na 142 reviews

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!! Onze vaste pizza adres van Hoorn! Snelle bezorging, goede pizza's en altijd in orde! Ga zo door!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza van Hoorn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel goede pizza’s, topkwaliteit! Mooie bodem en heerlijk belegd. Zeker een aanrader als je in Hoorn pizza wil bestellen. Ook lekker snel bezorgd. Er mag wel ietsje minder zout in het deeg

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's besteld o.a. parma bianca. Kleffe pannenlap waar het vet uit droop. Niet te eten . Weggegooid geld

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De artisjokken op de pizza waren te grote stukken en keihard dus niet te eten! De bodem is vrij taai. De smaak verder redelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn altijd erg tevreden met de pizza’s, maar gisteren helaas niet. Bodem was erg dik en taai, dat was heel jammer. Normaal gesproken is de bodem namelijk veel dunner, dus ik weet niet wat er gister mis is gegaan. Pizza niet opgegeten.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The two main dishes I ordered were really great, however, the overall impression was offset for me by the Focaccia. Unfortunately, this Focaccia was extremely salty, oily, and overall inedible.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizze di prima qualità in 30 minuti. Incolla le sue sopracciglia e un giorno sposerò questo demone della velocità. Quando chiami, dice che Bonjorno và a domicilio. ACQUISTA TUTTO TRAMITE IL SITO e non tramite truffatori di consegne a domicilio NL vertaling: 3 pizzas van top kwaliteit in 30 min tijd. Deeg in zijn wenkbrauwen en ik zal op een dag met deze snelheidsduivel trouwen. Als je belt zegt ie bonjorno go thuisbezorg.nl maar elke cent extra gun je hem wel. KOOP ALLEMAAL VIA DE SITE en niet via die oplichters van thuisbezorgd

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke Antipasto della Bottega besteld voor 2 personen. Ik kwam het ophalen en het stond al klaar. Nog even wachten voor een lekker warm broodje erbij ... En smullen maar. Topper, dit raad ik iedereen aan.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste pizza's in hoorn!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aardige bezorger, alleen we vonden de pizza bodem taai en van de pizza formagi was alle kaas verschoven naar een kant. Smaak was goed van de toppings van beide pizza's. Pizza was ook al niet zo warm meer. Sorry voor het commentaar, maar inderdaad jullie hebben er meer aan het wel te weten voor verbeterpunten.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten! De smaak was perfect. De bezorging keurig op tijd door een aller vriendelijkste jongeman. Van te voren werden we ook gebeld dat hij er met 20 min zou zijn en dat was ook zo👍 Een aanrader en wij gaan zeker hier weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza’s gegeten. Razendsnel en met een glimlach bezorgd.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Caesar salade en foccacia besteld. De salade was een goed gevulde salade, maar helaas waren de kipstukjes heel erg zout wat niet te versmaden was. Wat de foccacia betreft, op de menukaart staat vermeld foccacia met o.a. olijfolie en rozemarijn....De rozemarijn was nergens te bekennen. Vervolgens gebeld met La Bottega en mijn bovenstaande klachten door gegeven en deze werden meteen opgelost door een pizza naar mijn keuze te laten bezorgen. Pizza was okay....Maar mijn honger was al gestild dus de hele pizza kon ik niet eten. Toch wil ik het nog een keer een kans geven... Service is heel goed. Zij zijn ontzettend vriendelijk.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

anderhalf uur wachten op een bestelling van 80 euro vind ik echt te lang. neem dan geen bestellingen meer aan. bottega stond heel goed bekend en dit gewoon zonde van de kwaliteit. eten was minder van smaak , vooral de tris was niet op smaak en net aan warm. jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker. Mensen in het restaurant vriendelijk.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger met als verrassing een gratis pizza margherita. Smaak was top. Aanrader!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste italiaan in Hoorn. Altijd snel bezorgt. Bedankt voor de Lemoncake!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery of the BEST pizza!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fantastisch eten! Echte kwaliteit, pure producten. We hebben genoten

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd op tijd en goede pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vleeswaren waren niet vers, maar uitgedroogd, er was geen vitello tonato, de rucola was verlept, een paar uitgedroogde korstjes kaas, mozzarella en tomaat waren vers, carpaccio uitgedroogd, de pizza was zeer matig belegd, heel weinig groenten. Het geheel vond ik bijzonder treurig en beneden de maat. Jammer dat er geen volgende keer komt.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en de bezorging op aangevraagd tijdstip. Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ok... de vorige keer had ik vermeld dat het handig zou zijn dat als de bestelling veel eerder kwam dan aangekondigd, dit even te melden. Deze keer het andere uiterste: ruim 2 uur na bestelling en ruim 50 minuten na aangekondigde tijd bezorgd. Weliswaar een vrijdag en heel mooi weer maar zeer slecht verwachtingsmanagement. Verder was de vegetarische pizza deze keer net een pizza artisjok. Tot nu louter postieve ervaringen maar deze keer ff niet.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heel goed, had iets warmer gekunt. Lasagne was enorm vet, heel jammer aangezien smaak goed was.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal is het eten heel lekker, heel vaak besteld. Weet niet wat deze keer mis ging, maar geen van de 3 gerechten was lekker. Leek niet vers, maar alles wat oud en opgewarmd. Pizza topping was anders dan het had moeten zijn en de paprika erop was verbrand. De kinderen hebben bijna geen hap gegeten. De cannelloni was slecht! De helft hebben we weggegooid. Echt heel erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef u toch 5 sterren ivm corona gekte wat ik overigens allemaal fake vind. maar de pizza was doordrenkt met vet en was niet lekker meer. Deze konden wij weggooien. Verder mag er iets meer gehakt door de lasagna. De tortellini of wat het was dat was wel lekker, voldoende saus en lekkere ham. Caneloni was ok. Mijn vrouw vond dat laatste wel lekker maar ik miste toch iets van smaak.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was veel eerder dan was aangegeven. Als het zoveel sneller gaat misschien even melden?

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig op z'n Italiaans lekker!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een half uur te laat. Pizza had een verbrande rand. Ondanks dat was de smaak goed. Tiramisu was vloeibaar, wel goed op smaak. Er was vitello tonato besteld, maar de helft was een soort ham. Dat had ik niet besteld. De salades waren goed en leuk geserveerd in een pizzabodem. Een aantal puntjes ter verbetering, maar ondanks dat zullen we zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s heerlijk 4 sterren evenals de traditionele lasagne Tri colore: 3 soorten lasagne/cannelloni was erg taai aan alle randen, alsof het te lang in een magnetron had gestaan

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima, evenals de smaak. Bij gebakken groenten hadden wij een andere voorstelling. Meer dan 80% was gebakken aardappel.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zowel de antipasto di verdure , alswel de lasanges en cannelloni waren ondefinieerbare vette gerechten, waarbij alles ongeveer hetzelfde smaakte. Misschien is het in het restaurant anders, maar deze bezorgde maaltijden ...

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste was de service ronduit belachelijk. De eigenaar van de zaak die ik dus aan de telefoon had was heel onbeschoft. Hij liet me ook niet uitpraten en hing op aan me oor terwijl ik nog aan het praten was en schold me zelfs uit in het Italiaans. En daarnaast vertelde hij me dat ik niet zo moest zeuren over me bestelling en de bezorgtijden. Tevens waren ze 20 min te laat met bezorgen en was het eten niet te eten. En vertelde de bezorger dat je geen problemen met hun moet zoeken. Dus eens en nooit meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede pizza's Eerste keer besteld. Goed formaat, zeer rijkelijk belegd! Wij komen zeker terug.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en warm, bestelling was perfect op de afgesproken tijd geleverd en de bezorger was super vriendelijk

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie service, vriendelijk en lekkere lasagna!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, prima bezorging alleen niks met de opmerking gedaan die ik er bij had gezet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, online besteld om af te halen, pizza was op tijd klaar. Topping mag iets guller maar was toch voldoende voor alle smaken.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza of Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al eerder de vega pizza besteld en deze was eigenlijk altijd prima. Helaas nu wel teleurgesteld. De aubergine was verbrand, de courgette was nauwelijks aanwezig, de artisjok ontbrak en ik er zaten stukjes aardappel op. Erg jammer, hopelijk een volgende keer beter......

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakvolle pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spaghetti pizza en salades! Mooi op tijd geleverd :-)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en vriendelijke service. Heerlijke pizza’s, precies zoals een pizza hoort te zijn, en de spaghetti alle vongole is echt voortreffelijk ! De tiramisu is huisgemaakt en dat proef je, overheerlijk ! Absolute aanrader dit tentje, echt authentiek Italiaanse keuken en wij gaan zeker terug komen !

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spekjes waren te vet en niet krokant, deze op het laatst erbij voegen bij de Pasta carbonara. Smaakte verder prima

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk! Beste pizza van Hoorn vind ik. Cola was vergeten, maar werd heel lief toch nog gebracht zonder enig probleem! Als ik zin heb in pizza zal ik het voortaan hier bestellen :)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek eten !

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goed eten! duurde deze keer iets langer dan anders, maar momenteel is alles trager door de situatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestlede gerechten smaakte prima en dampend warm. De bezorging was prima op tijd. Top.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en werd op de afgesproken tijd bezorgd enige minpuntje was dat er op mijn pizza tonno vrij weinig tonno op zat. De andere pizza was wel goed belegd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is wisselend. De pizza's zijn vers en zeer goed. De burrata was geen burrat, maar gewoon mozzarella. Ook de pasta carbonara is zeer wisselend van kwaliteit.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was niet doorgekomen, nadat de pizza’s klaargemaakt waren moest er nog in Apps gekeken worden naar bestelnummers etc. Daardoor waren de pizza’ bij thuiskomst niet meer goed warm. Erg jammer, wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas en pasta's prima van smaak. Ook de tiramisu, maar deze was bijna vloeibaar. Jammer! Tiramisu koel vervoeren, apart van de warme gerechten? Alhoewel, 1 tiramisu staat nog in de koelkast en is nog steeds wat vloeibaar. In het restaurant was dit niet het geval.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My boyfriend really liked his pizza, but I had the gluten free one and they have changed the recipe for the dough, and I really didn't like this dough. Too bad! But the delivery was fine!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Hoorn, en de tiramisu is ook zalig. De ravioli met truffel is ook een aanrader. Dankjulliewel!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte lekkere Italiaans pizza’s. Ze hebben ook heerlijke pasta’s. Altijd vriendelijk personeel! Als je een lekkere pizza’s zoekt is La Bottega del Gusto echt een aanrader!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza koud en moesten we hem opnieuw opwarmen in de oven.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, verse producten. Deeg vd ravioli had iets dunner gemogen, maar deed niet af aan de kwaliteit. De bezorger was er stipt op de aangegeven tijd. Kortom: aanrader

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, perfecte smaak. Alleen was de bodem deze keer niet helemaal gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!!!!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd is de bestelling bezorgd. Een deel van de bestelling was per ongeluk niet mee, binnen een half uur werd dat alsnog bezorgd. Super! De ravioli met mozzarella en pesto was lekker, wel beetje weinig. De tiramisu was vloeibaar, dat is heel slecht. Jammer, want in het restaurant was de tiramisu vorige keer erg lekker.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great fresh pizza and very quick delivery!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via WF deals pizza's besteld. Pizza's waren lekker. Echter het heeft bijna 2 uur geduurd voordat ze bezorgd waren. Wat erg jammer was. Oké ik heb ze wel op een zondag besteld en het was erg druk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, alleen waren ze deze keer de helft kleiner en minder rijkelijk belegd.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zijn van super kwaliteit en worden heet bezorgd. De salades zijn een feestje!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Italiaanse pizza’s zoals je ze in Italië eet.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Champignons op mn pizza vegetariana; die vind ik niet lekker en staan ook niet bij de ingredienten. Was een beetje jammer dit keer.

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer een goede Italiaan in Hoorn. Ikzelf had een Tagliatelle ai frutti di mare! echte aanrader! !Zeer goed! Kinderen hadden een Pizza Margarita, ook deze hebben zij heerlijk gegeten. Complimenten!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De meest onontdekte pizzeria in Hoorn. Hier waan je je een beetje in Italië. Heerlijke pizza's en tiramisu.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer zo lekker als in Italië!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer waren de pizza's helaas al wat afgekoeld en het gratis frisdrankje was vergeten.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk goede pizza's in Hoorn.!Snel geleverd en heerlijk vers bereid!

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frutti di mare was ongekend lekker, portie was net iets te klein, vond ik. Volgende keer ga ik vragen of het ook met spaghettie gemaakt kan worden. Dit is een zeer goede Italiaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, lekker licht en luchtig. Deze keer een citroentaartje erbij genomen, echt super lekker! Bezorger was ook heel vriendelijk.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke bezorging. Kwam precies op de aangegeven tijd. Maar nog belangrijker, heerlijke pizza’s met dunne krokante bodem en erg lekkere huisgemaakte pasta.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van west Friesland. Geen vette korst. Royaal belegd.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevarieerd eten daar! Erg lekker en vriendelijk personeel! Kreeg het als tip van mijn zus, ondertussen al vaak besteld. Topzaak!!!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De Burrata is echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza s kwamen 20 minuten te vroeg. Er stond echt 18.15 op en ze kwamen om 17.55 al. 3 mensen van ons gezin kwamen dus 20 minuten later en toen waren de pizza s koud. Dat was wel even balen. Dus de tip let erop niet eerder komen dan de tijd die erop staat!!!!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was geweldig ! Italiaans zoals Italiaans hoort te zijn🙌

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer héérlijk en uitermate goed van smaak!Dank! Marina

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gehaktballetjes waren koud en de hoeveelheid vond ik te weinig. Smaak was goed

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Prima bezorging. Geen lange wachttijd. Makkelijk te bestellen. Zeer tevreden. Eerste keer via jullie gedaan. Compliment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ancora di nuovo delizioso! Wederom heerlijk!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier eerder bezorgd dan verwacht, pizza van topkwaliteit; doet men echt aan Italië denken!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s in town!

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekkere piza's

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier nu twee maal besteld voor zes personen en de gerechten zijn stuk voor stuk erg lekker. Ook voor vegetariers is er genoeg te kiezen. Met de smaak als in Italie. De desserts zijn om te smullen. De bezorging is vlot en accuraat en erg vriendelijk. Een aanwinst voor Hoorn.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer heerlijk! En tiramisu is ook een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great service, great food, super friendly staff. The best place to get pizzas in Hoorn!

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een pizza quattro fromaggi en tiramisu besteld om af te halen. Ik kreeg hier een gratis blikje cola bij. Mijn bestelling was op tijd klaar en het eten was heerlijk. Ik ga hier zeker meer halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd en de pasta,s en pizza,s waren erg lekker en echt italiaans. hier gaan we vaker bestellen!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor ambachtelijk goed Italiaans eten en drinken ben je hier aan het juiste adres. Een echte aanwinst in de binnenstad voor Hoorn en omstreken.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Met 6 personen heerlijk gegeten (afgehaald). Bestelling op tijd klaar. Aanrader.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, ook de glutenvrije! Keurig op gewenste tijdstip bezorgd.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten zijn heerlijk en authentiek. Service ook dik in orde, Italiaanse gastvrijheid en blijheid?

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit gerecht en het was exact op de afgesproken afhaaltijd gereed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.